Om coats Kontakt oss Kalender Linker
 
nyheter og arrangement
  Coats logo
 
home + nyheter + schachenmayr rheuma thermal wolle
  Coats Knappehuset
     

om coats
nyheter
produkter
design/gratis mönster
coats verden over
kontakt oss
linker

Våre Merkevarer

anchor logo opti logo
schachenmayr-idena logo rowan logo

Rheuma Thermal Wolle

Selv om garnet så langt ikke har fått mye oppmerksomhet i Skandinavia, har Rheuma Thermal Wolle vært en del av Schachenmayrs faste garnkolleksjon i lang tid.

Som navnet antyder, har det tradisjonelt vært brukt til undertøy og leddvarmere til glede for de som er plaget med gikt - men vi synes, at det kan brukes til mye annet også og har derfor besluttet å utbrede det glade budskap!

Til vårt formål har vi fått innfarget 3 nye nyanser ved siden av de   to opprinnelige, råhvit og råhvit/melert, og satt sammen en kolleksjon av deilige modeller i heftet Inspiration S02.

De nye fargene er kamel, mellomgrå og koksgrå, som passer til det meste og fint kan kombineres innbyrdes. Modellene avspeiler dette - det gjennomgående temaet i den fine fotoserien er lag-på-lag - og når garnet er så fint, kan man på vinterdager godt gå med ull over ull!

Til damene er det alt fra kjoler over tunikaer og bluser til omslagstopper og undertrøyer, noe i enkel glattstrikking, andre i fine hulmønstre. Blant tilbehøret finner du et heklet sett med hansker og sjal, et strikket sett bestående av en stor hals med tilhørende arm- og benvarmere, samt et luftig hullemønstret tørkle.

Garnet er naturligvis også ideelt til babystrikk, så det er også en body, et yndig trøye/lue-sett dekorert med små rosa blomster, samt et teppe med sirlig blondekant til de minste.

Få et overblikk over alle modellene i Inspiration S02 her (pdf, 3,11 mb) og gå til din nærmeste forhandler for å se og ikke minst kjenne på garnet!

 
Modell fra Inspiration S02 strikket i Schachenmayr Rheuma Thermal Wolle
Modell fra Inspiration S02 strikket i Schachenmayr Rheuma Thermal Wolle
Modell fra Inspiration S02 strikket i Schachenmayr Rheuma Thermal Wolle
Modell fra Inspiration S02 strikket i Schachenmayr Rheuma Thermal Wolle
Schachenmayr logo
 
 
   
 
Coats.com Coatscrafts.com Sitemap Vilkår